Over Renée Bruystens

Ik ben coach en trainer met hart en ziel. In korte tijd maak ik verbinding en weet een veilig leerklimaat te creëren. Het gezichtspunt van de ander is mijn vertrekpunt. Van daaruit werken we samen aan het bereiken van de doelen. Ik leg daarbij snel de vinger op de zere plek en vind altijd het centrale thema bij iemand. Heel persoonlijk dus, maar wel gericht op doelstellingen. Wat wil je bereiken, wat houdt je tegen en wat heb je nog nodig om dat te overwinnen? Heel praktisch en concreet.

Ik volgde een opleiding Creatief Educatief Werk aan de HAN te Nijmegen en combineerde daarna een tijd lang werken in de horeca met het maken van educatieve theatervoorstellingen. In 1992 volgde ik een opleiding tot trainer bij Nieuw Elan/De baak. Al snel ging ik als trainer en trainingsactrice aan de slag. Toen steeds meer mensen één op één met mij wilden werken, besloot ik mij ook te bekwamen in het coachen en volgde zowel een NLP opleiding als een opleiding tot Mind & Body Coach. Doordat ik zowel als trainer en als coach werk, ontstaat een kruisbestuiving. Tijdens een coachtraject kan ik met iemand vaardigheden oefenen en tijdens een training kan ik persoonlijker en individueler met mensen werken.

Integriteit is mijn hoogste waarde. Nieuwsgierigheid en leergierigheid mijn grootste goed. Daarom volg ik regelmatig opleidingen en workshops om datgene wat ik leer in te kunnen zetten in mijn trainingen en coaching.

Wil je meer over mij te weten komen? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel, bel me: 06-55817393 of klik hier voor een afspraak.