Stressmanagement

Stress is slecht voor ons, dat weten we allemaal. Het is overal in het nieuws. Maar wist je ook dat langdurige stress letterlijk aan je hersenen vreet? En dat stress ongemerkt je bloeddruk verhoogt waarmee het schadelijk is voor je hart en bloedvaten?

Stress betekent feitelijk alleen maar druk. Maar we verstaan er een situatie onder waarin wat we moeten doen (tijdelijk) zwaarder is dan wat we aankunnen. Dat is voor een korte periode niet erg, maar als dat langer dan een aantal weken duurt, is het schadelijk voor je.

Wil jij in kaart brengen in hoeverre jij last hebt van stress en leren om anders met die druk om te gaan zodat het niet schadelijk voor je is? Wil je leren om een gezonder evenwicht te krijgen tussen wat je moet doen en waar je toe in staat bent? Wil je bereiken dat je vitaler wordt?

Dan is deze training stressmanagement iets voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>