Coaching

Soms kun je wat extra ondersteuning gebruiken. Je vindt het bijvoorbeeld moeilijk om grenzen aan te geven of je hebt het gevoel dat je tegen een burn-out aanzit. Misschien ben je geconfronteerd met grote veranderingen in je werk of vind je het lastig om met conflicten om te gaan. Het kan ook zo zijn dat je een aantal competenties wilt ontwikkelen zoals het motiveren van anderen, meer invloed uitoefenen of overtuigingskracht. Dan kan coaching een oplossing zijn.

In een coachtraject heb je een aantal individuele gesprekken waarin de focus ligt op het leren begrijpen van jezelf en de interactie met anderen. Je leert inzicht in en grip te krijgen op je gedachten, emoties en patronen. Hiermee wordt de invloed op jezelf, de ander en de situatie groter. Wanneer je goed met jezelf, collega’ s en klanten kunt omgaan, zal je ook optimaler gaan functioneren.

De werkwijze

Samen stellen we je doelstellingen vast en maken we een plan om die te halen.

We kijken naar: wat is het vertrekpunt? Waar wil je naar toe? Wat houdt je nu nog tegen? En wat kan je helpen om daar te komen waar je wilt zijn?

In een serie gesprekken help ik je inzicht te krijgen in je manier van denken, voelen en handelen en hoe je daar grip op kunt krijgen. In de weken tussen de gesprekken werk je aan opdrachten en oefen je met nieuw gedrag. Alles wat we bespreken tijdens deze gesprekken is vertrouwelijk en wordt zonder jouw toestemming niet met anderen besproken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van coaching of een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek, neem dan hier contact op.

Kom in beweging